AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED

Popis produktu AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED: Řadič 2x externí USB 3.0 porty do PCIe, chip RENESAS, přídavné napájení MOLEX konektorem, součástí balení je i "low profile záslepka" Spolehlivý řadič s novou generací čipu Renesas, která přináší až o 10% vyšší výkon, než předchozí generace. Nabízí dva superrychlé USB 3.0 porty s přenosovou rychlostí až 5 Gb za sekundu. Velmi jednoduchá a rychlá instalace je uzpůsobena skrze PCI-Express slot a díky čtyřpinovému pomocnému napájení se dočkáte skvělé stability. Samozřejmostí je podpora nižších verzí USB. Pro montáž adaptéru do nízkoprofilových skříní je součástí balení low profile záslepka.Parametry a specifikace:Porty:2 x USB 3.0Rychlost přenosu:až 5 Gb za sekunduDalší vlastnosti:nová generace čipu Renesaszpětně kompatibilní s PCI-Express 1.0 s propustností max. 2,5 Gb/skompatibilní také s x4, x8 nebo x16 PCIe slotyzpětně kompatibilní s běžnými USB 2.0 kabely s konektory typu A-Mzpětně kompatibilní s USB 2.0 a USB 1.1podpora přenosových rychlostí 12 /... > více informací

AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED - popis

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče, PCMCIA a ExpressCard řadiče.

Nejlevnější AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED akční ceny - Levné AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED stojí 399 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED najdete u nás.

AXAGO PCEU-23R SUPERSPEED najdete také na Sleviste.cz a Nejrychlejsi.cz