AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED

Popis produktu AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED: Řadič 4x externí USB 3.0 porty do PCIe, chip RENESAS, přídavné napájení SATA konektorem, součástí balení je i "low profile záslepka" PCI-Express karta značky AXAGO, který rozšíří stolní počítač o čtyři vysokorychlostní USB 3.0 porty. U karty byla použita nová generace čipu Renesas s vyšším výkonem a sníženou spotřebou. Pro napájení poslouží SATA konektor přímo ze zdroje PC. Součástí balení je i záslepka pro montáž do nízkoprofilových skříní.Nechybí samozřejmě ani funkce Plug & Play, které lze připojovat zařízení za chodu počítače. USB porty poskytují napájení až +5V / 900mA, díky tomu můžete napájet zařízení s podporou USB 3.0.Parametry a specifikace:Čipset:Renesas µPD720201Rozhraní:4x USB 3.0 portKompatibilní s:1-Lane (x1) PCI-Express 2.0PCI-Express 1.0x4, x8 nebo x16 PCIe slotyFunkce a vlastnosti:Plug and PlayNapájení:1x interní napájecí SATA konektorPodporovaný OS:Windows XP / Vista / 7 / 8, Windows Server 2003 / 2008 / 2012Linux OS s jádrem 2.6.31 > více informací

AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED - popis

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče, PCMCIA a ExpressCard řadiče.

Nejlevnější AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED akční ceny - Levné AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED stojí 629 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED najdete u nás.

AXAGO PCEU-43R SUPERSPEED najdete také na Sleviste.cz a Nejrychlejsi.cz