AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON

AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON zobrazit galerii

od 264 Kč do 377 Kč

Popis produktu AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON: * Popis produktu * Specifikace PCI-Express karta AXAGO PCEU-23E umožňuje rozšíření stolního počítače o dva vysokorychlostní externí USB 3.0 porty. Přitom je zpětně kompatibilní se všemi USB 2.0 i ... > více informací

Náš tip

Do 3 dnů

AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON - popis

* Popis produktu * Specifikace PCI-Express karta AXAGO PCEU-23E umožňuje rozšíření stolního počítače o dva vysokorychlostní externí USB 3.0 porty. Přitom je zpětně kompatibilní se všemi USB 2.0 i USB 1.1 zařízeními. Při připojení přes PCI-Express slot verze 2.0 lze dosáhnout teoreticky až desetinásobné přenosové rychlosti (5 Gb/s) oproti rozhraní USB 2.0. Řadič využívá čipset ETRON EJ168 a je kompatibilní s 1-Lane (x1) PCI-Express 2.0 s propustností až 5 Gb/s a zpětně kompatibilní s PCI-Express 1.0 s propustností max. 2.5 Gb/s. Kompatibilní je také s x4, x8 nebo x16 PCIe sloty. Je plně kompatibilní s USB 3.0 specifikací revize 1.0 a zpětně kompatibilní s USB 2.0 a USB 1.1. Nabízí 2x externí USB 3.0 port s konektory USB typu A-F a je zpětně kompatibilní s běžnými USB 2.0 kabely s konektory typu A-M. Podporovány jsou přenosové rychlosti 12 / 480 / 5000 Mb/s (full / high / super speed). AXAGO PCEU-23E plně podporuje Plug and Play a připojování a odpojování USB zařízení za chodu. Dle USB 3.0 specifikace každý z USB 3.0 portů poskytuje napájení až +5V / 900mA a dostatečné napájení karty pro pokrytí tohoto výstupního výkonu na USB 3.0 portech je zajištěno přídavným napájením ze zdroje PC pomocí interního 4pin Molex konektoru. AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON PCI-Express karta AXAGO PCEU-23E umožňuje rozšíření stolního počítače o dva vysokorychlostní externí USB 3.0 porty. Přitom je zpětně kompatibilní se všemi USB 2.0 i USB 1.1 zařízeními. Při připojení přes PCI-Express slot verze 2.0 lze dosáhnout teoreticky až desetinásobné přenosové rychlosti oproti rozhraní USB 2.0. Kompatibilní s 1-Lane (x1) PCI-Express 2.0 s propustností až 5 Gb/s. Zpětně kompatibilní s PCI-Express 1.0. Kompatibilní také s x4, x8 nebo x16 PCIe sloty. Plná podpora Plug and Play. Vlastnosti: * 2x externí USB 3.0 port s konektory USB typu A-F (kompatibilní s USB 2.0 kabely s konektory typu A-M). * Plně kompatibilní s USB 3.0 specifikací revize 1.0, zpětně kompatibilní s USB 2.0 a USB 1.1. * Podpora přenosových rychlostí 12 / 480 / 5000 Mb/s (full / high / super speed). * V případě připojení ke sběrnici PCI-Express verze 1.0 teor. přenosová rychlost max. 2500 Mb/s. * Podpora souběžné činnosti USB 3.0, USB 2.0 a USB 1.1 zařízení. * Vyhovuje finální oficiální xHCI specifikaci revize 1.0 od USB-IF. * Plně podporuje připojování a odpojování USB zařízení za chodu. * 1x interní 4pinový Molex konektor pro přídavné napájení ze zdroje PC. * Každý z USB portů poskytuje napájení max. +5V / 900mA. * Použit čipset ETRON EJ168. Podporované OS: MS Windows XP 32/64bit / Vista 32/64bit / 7 32/64bit / Server 2003 32/64bit / Server 2008 32/64bit. Baleno v kartónové krabičce s popisy v anglickém, českém, slovenském a polském jazyce. Balení obsahuje PCI-Express kartu, CD s ovladači a tištěný instalační návod v anglickém, českém, slovenském a polském jazyce.

Výrobce Axago

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON akční ceny - Levné AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON stojí 264 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější AXAGO PCI-Express adapter 2x USB3.0 ETRON najdete u nás.

Zkuste také...

AXAGO PCIU-60