AXAGO PCIU-60

AXAGO PCIU-60 zobrazit galerii

Cena produktu AXAGO PCIU-60 není známa.

Popis produktu AXAGO PCIU-60: PCI karta PCIU-60 nabízí nadstandardní počet pěti nezávislých externích USB 2.0 portů a navíc další dva sdílené interní USB 2.0 porty. Umožňuje tak jednoduché rozšíření stolního počítače o neobvyk... > více informací

Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. Zkuste podobné produkty.

AXAGO PCIU-60 - popis

PCI karta PCIU-60 nabízí nadstandardní počet pěti nezávislých externích USB 2.0 portů a navíc další dva sdílené interní USB 2.0 porty. Umožňuje tak jednoduché rozšíření stolního počítače o neobvyklé množství USB portů, kterých v této době bezpočtu nejrůznějších USB periferií není nikdy dost. Kvalitně zpracovaná karta je osazena špičkovým čipsetem japonské společnosti NEC vyznačujícím se nejen výbornou kompatibilitou ale i použitými OHCI řadiči, které obecně zatěžují procesor méně než UHCI řadiče využívané v některých jiných čipsetech. Díky tomu je tento adaptér vhodný i pro starší méně výkonné počítače. Vlastnosti: plná podpora Plug and Play interní 4/5-pinový USB port lze využít pro připojení např. interní čtečky (kompatibilní např. s axago CRI-40) oba interní USB porty jsou sdílené s pátým externím USB portem CN5 a funkční tedy bude vždy jen jedno z USB zařízení připojených do těchto tří sdílených portů vyhovuje Open Host Controller Interface (OHCI) specifikaci verze 1.0a vyhovuje Enhanced Host Controller Interface (EHCI) specifikaci verze 1.0 podpora PCI-Bus Power Management Interface specifikace vydání 1.1 použit čipset NEC PD720101 Parametry zboží Přenosová rychlost: až 480 Mbps Rozhraní: PCI sběrnice revize 2.2, 32-bit, 33 MHz, Bus Master Porty: 5x externí USB 2.0 port s konektory USB typu A-F 1x interní USB 2.0 port s konektorem USB typu A-F (sdílený s externím portem označeným CN5 - prvním od okraje desky plošných spojů na straně PCI konektoru) 1x 4/5-pinový interní USB 2.0 port (také sdílený s externím portem označeným CN5 - prvním od okraje desky plošných spojů na straně PCI konektoru) Operační systémy: MS Windows 98SE MS Windows ME MS Windows 2000 MS Windows XP 32/64bit MS Windows Vista 32/64bit MS Windows 7 32/64bit MS Windows 2003 Server 32/64bit MS Windows 2008 Server 32/64bit Apple MacOS X 10.2.8 a vyšší Linux distribuce založené na Linux kernel 2.4.19 a vyšším * pouze ve Windows 98SE/ME je nutno doinstalovat ovladače, které jsou ke stažení na http://www.axago.cz/rs/_upload/File/PCIU-60.zip Obsah balení: PCI kartu tištěný instalační návod v anglickém, českém, slovenském a polském jazyce

Výrobce Axago

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu AXAGO PCIU-60 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější AXAGO PCIU-60 akční ceny - Levné AXAGO PCIU-60

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější AXAGO PCIU-60 stojí 0 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější AXAGO PCIU-60 najdete u nás.