D-Link DUB-1310

D-Link DUB-1310 zobrazit galerii

Popis produktu D-Link DUB-1310: * Popis produktu * Specifikace D-Link DUB-1310 je USB 3.0 řadič s PCI Express 2.0 rozhraním. Je vhodný pro starší základní desky, které rychlé USB 3.0 rozhraní nenabízejí, nebo pokud máte USB port... > více informací

D-Link DUB-1310 - popis

* Popis produktu * Specifikace D-Link DUB-1310 je USB 3.0 řadič s PCI Express 2.0 rozhraním. Je vhodný pro starší základní desky, které rychlé USB 3.0 rozhraní nenabízejí, nebo pokud máte USB portů nedostatek. Jedná se o kartu s dvojicí SuperSpeed USB 3.0 portů. Karta podporuje rychlosti Low-speed (1.5Mbps) / Full-speed (12Mbps) / High-speed (480Mbps) / Super-speed (4,8Gbps), což značí že je kompatibilní pro USB 3.0, USB 2.0, USB 1.1 a USB 1.0 zařízení. Díky rozhraní USB se zpětnou kompatibilitou nebudete mít problém k počítači připojit veškeré USB externí zařízení. S USB 3.0 můžete stahovat kvalitní HD filmy a další multimédia, přenášet datově náročná média a soubory, nabíjet a synchronizovat zařízení, jako jsou digitální fotoaparáty nebo smartphone, a to mnohem rychleji než dříve. Řadič nabízí také možnost pro pomocné externí napájení ze zdroje PC, čímž dokáže poskytnout proud 900 mA na port. DUB-1310 1 PCI Express port 2 USB 3.0 type A ports Standards USB specification version 3.0 USB specification version 2.0 USB specification version 1.1 USB specification version 1.0 OHCI (Open Host Controller Interface) EHCI (Enhanced Host Controller Interface) PCI Express 2.0 Data Rates SuperSpeed: 4.8 Gbps Hi-Speed: 480 Mbps Full Speed: 12 Mbps Low Speed: 1.5 Mbps Connectivity Up to 127 devices by cascading multiple hubs System Requirements Windows XP SP3/Vista/7 Available PCI Express port Supplied Power Maximum 900 mA per port (when connected to the PC’s internal power supply) Dimensions (L x W x H) 75.8 x 61.5 x 2.0 mm (2.98 x 2.42 x 0.08 inches) Weight 43 grams Operating temperature 0 to 40 °C (32 to 104 °F) Storage temperature -20 to 60 °C (-4 to 140 °F) Operating Humidity 0% to 80% (non-condensing) Package contents D-Link 2-Port SuperSpeed USB 3.0 PCI Express card Low-profile bracket Certifications USB-IF WHQL FCC CE

Výrobce D-link

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu D-Link DUB-1310 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější D-Link DUB-1310 akční ceny - Levné D-Link DUB-1310

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější D-Link DUB-1310 stojí 839 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější D-Link DUB-1310 najdete u nás.