D-LINK DUB-H4

D-LINK DUB-H4 zobrazit galerii

od 420 Kč do 718 Kč

Popis produktu D-LINK DUB-H4: Pomocí tohoto USB rozbočovače si můžete svoje PC nebo Mac rychle a bez problémů rozšířit o 4 USB rozhraní. Každý port odpovídá USB standardu 2.0 a poskytuje tak rychlost přenosu dat až 480 Mbit, t... > více informací

Náš tip

D-LINK DUB-H4 - popis

Pomocí tohoto USB rozbočovače si můžete svoje PC nebo Mac rychle a bez problémů rozšířit o 4 USB rozhraní. Každý port odpovídá USB standardu 2.0 a poskytuje tak rychlost přenosu dat až 480 Mbit, to je 40krát rychleji než u běžného USB standardu 1.1. Rozbočovače poskytují všechny přednosti USB: všechna připojená zařízení jsou prostřednictvím rozbočovače přímo rozeznána, bez náročné a komplikované instalace, jednoduše pravé Plug and Play. Zjednoduší se zejména práce s periferními zařízeními, jako je skener a tiskárna, která odpovídají standardu USB 2.0. Ty tam jsou doby, kdy bylo třeba pohodlí spojené s použitím USB zaplatit ztrátou rychlosti. Také pro spojení s USB zařízeními USB standardu 1.1 je DUB-H4 bez problémů použitelný. Reguluje přenos dat, takže rychlost lze optimalizovat i ve "starším" USB standardu. Rozbočovač má 4 downstream porty typu A pro připojení USB periferních zařízení nebo dalších USB rozbočovačů a jeden USB upstream port typu B pro připojení k počítači. Kaskádováním více rozbočovačů lze připojit až 127 USB zařízení (skenerů, kamer atd.). Rozsáhlá diagnostika prostřednictvím LED indikátorů udává stále stav portu. Parametry zboží Rozhraní: 4 x USB porty typu A pro downstream Ostatní vlastnosti a funkce: UPodpora Plug and Play - možnost připojení a odpojení zařízení, aniž by počítač musel být nově startován vysokorychlostní přenos dat 480 Mbit Operační systémy: Microsoft Windows XP, Me, 2000, 98 SE Mac a PC Mac OS X 10.1 a vyšší

Výrobce D-link

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu D-LINK DUB-H4 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější D-LINK DUB-H4 akční ceny - Levné D-LINK DUB-H4

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější D-LINK DUB-H4 stojí 420 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější D-LINK DUB-H4 najdete u nás.

Zkuste také...

D-LINK DUB-H7