Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér

Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér zobrazit galerii

od 887 Kč do 898 Kč

Popis produktu Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér: * Popis produktu * Specifikace Společnost Delock se těší u zákazníků oblibě nejen kvalitním provedením svých produktů, ale rovněž jejich dobrou cenovou dostupností. V případě tohoto produktu se je... > více informací

Do 10 dnů

Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér - popis

* Popis produktu * Specifikace Společnost Delock se těší u zákazníků oblibě nejen kvalitním provedením svých produktů, ale rovněž jejich dobrou cenovou dostupností. V případě tohoto produktu se jedná o rozšiřující přední panel do 3,5“ pozice, který umožní přidat do vašeho počítače moderní USB 3.0 porty. Delock 3.5" přední panel rozšíří váš počítač o dva USB 3.0 porty, které nabízí vysokou maximální přenosovou rychlost 5 Gbps, čímž poskytují dostatečnou propustnost pro připojení těch nejrychlejších periferií. Součástí balení je USB 3.0 řadič do PCI Express x1 slotu, který poskytuje panelu potřebné dva interní porty pro připojení. Na řadiči najdete také konektor molex pro napájení a panel s řadičem propojíte pomocí dodávaných kabelů. Produkt je dodáván v retail balení včetně potřebných šroubků, CD s ovladači a manuálu. Delock 3.5 přední panel USB 3.0 incl. PCI Express Card Popis Tento panel může být instalován do volné 3,5 šachty vašeho PC a je připojen interně pomocí PCI Express karty. Přidává vašemu počítači dva USB 3.0 porty, které jsou zpětně kompatibilní s USB 2.0 a USB 1.1. Umožňuje připojení různých USB zařízení jako jsou dokovací stanice, čtečky paměťových karet, externí disky apod. Specifikace • Přední panel: 2 x USB 3.0 s propojovacím kabelem • PCI Express x1: 2 x interní USB 3.0 + 4 pin molex napájecí konektor • Rychlost přenosu dat až 5 Gbps • Zpětně kompatibilní s USB 2.0, USB 1.1, kde však nelze dosáhnour rychlosti přenosu dat 5Gbps • USB 3.0 kabel se připojuje interně k PCI Express kartě • USB konektory jsou pozlacené Systémové požadavky • Windows XP/XP-64/Vista/Vista-64/7/7-64, Linux • Volný PCI Express slot • Volná 3.5 šachta • Volný napájecí konektor 4 pin molex Obsah balení • 3.5 přední panel USB 3.0 s propojovacím kabelem • Karta PCI Express s USB 3.0 • šroubky • CD s ovladači • Uživatelská příručka Balení • Retail Box

Výrobce DeLock

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče, PCMCIA a ExpressCard řadiče.

Nejlevnější Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér akční ceny - Levné Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér stojí 887 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější Delock 3.5" přední panel s 2x USB 3.0 porty + PCI Express adaptér najdete u nás.