KOUWELL UB-105

KOUWELL UB-105 zobrazit galerii

Popis produktu KOUWELL UB-105: Kouwell UB-105 je USB 2.0 řadič s PCI rozhraním. Je vhodný pro starší základní desky, které rychlé USB 2.0 rozhraní nenabízejí, nebo pokud máte USB portů nedostatek. Má pět USB portů - tři jsou ex... > více informací

KOUWELL UB-105 - popis

Kouwell UB-105 je USB 2.0 řadič s PCI rozhraním. Je vhodný pro starší základní desky, které rychlé USB 2.0 rozhraní nenabízejí, nebo pokud máte USB portů nedostatek. Má pět USB portů - tři jsou externí (na zadní straně počítače) a dva interní. Použit je čip NEC 101, který vyhovuje specifikacím USB 2.0, EHCI a OHCI 1.0. Podporuje rychlosti 1.5 Mb/s, 12 Mb/s i 480Mb/s (Low/Full/High). Parametry zboží Rozhraní: PCI Konektory: 3x USB 2.0 externí 2x USB 2.0 interní Přenosová rychlost: až 480Mb/s Čipset: NEC

Výrobce Kouwell

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu KOUWELL UB-105 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče, PCMCIA a ExpressCard řadiče.

Nejlevnější KOUWELL UB-105 akční ceny - Levné KOUWELL UB-105

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější KOUWELL UB-105 stojí 463 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější KOUWELL UB-105 najdete u nás.