KOUWELL UB-108

KOUWELL UB-108 zobrazit galerii

od 367 Kč do 564 Kč

Popis produktu KOUWELL UB-108: USB 3.0 SuperSpeed s přenosovou rychostí až 5Gbps v jednom Low Profile PCIe 2.0 Host adaptéru, který podporuje všechny 1.5Mbps, 12Mbps, 480Mbps and 3Gbps USB zařízení Vlastnosti PCIe Gen 2 x 1 Lan... > více informací

KOUWELL UB-108 - popis

USB 3.0 SuperSpeed s přenosovou rychostí až 5Gbps v jednom Low Profile PCIe 2.0 Host adaptéru, který podporuje všechny 1.5Mbps, 12Mbps, 480Mbps and 3Gbps USB zařízení Vlastnosti PCIe Gen 2 x 1 Lane Host Adaptér Splňuje specifikaci USB 3.0, revize 1.0 Splňuje specifikaci Intel eXtensible Host Controller Interface (xHCI), verze 0.95 Všechny USB porty zvládají SuperSpeed (5 Gbps), HighSpeed (480 Mbps), FullSpeed (12 Mbps), a LowSpeed (1.5 Mbps) přenosy Podpora funkcí USB legacy Podpora jakýchkoliv USB3.0, USB2.0 a USB1.1 zařízení - V balení - Zabudovaný 15Pin SATA napájecí konektor s 5V/1,5A pro USB porty - Plně RoHS kompatibilní Parametry zboží Rozhraní: PCI-Express x1 Konektory: 2xUSB 3.0 Přenosová rychlost: 5Gbps Čipset: NEC

Výrobce Kouwell

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu KOUWELL UB-108 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější KOUWELL UB-108 akční ceny - Levné KOUWELL UB-108

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější KOUWELL UB-108 stojí 367 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější KOUWELL UB-108 najdete u nás.