KOUWELL UB-115

KOUWELL UB-115 zobrazit galerii

od 583 Kč do 612 Kč

Popis produktu KOUWELL UB-115: USB 3.0 SuperSpeed s přenosovou rychostí až 5Gbps v jednom Low Profile PCIe Host adaptéru, který podporuje všechny 1.5Mbps, 12Mbps, 480Mbps and 3Gbps USB zařízení Vlastnosti - Podpora PCIe 1.0 a P... > více informací

Náš tip

Do 3 dnů

KOUWELL UB-115 - popis

USB 3.0 SuperSpeed s přenosovou rychostí až 5Gbps v jednom Low Profile PCIe Host adaptéru, který podporuje všechny 1.5Mbps, 12Mbps, 480Mbps and 3Gbps USB zařízení Vlastnosti - Podpora PCIe 1.0 a PCIe 2.0 desek - PCIe Gen 2 x 1 Lane Host Adaptér - Splňuje specifikaci USB 3.0, revize 1.0 - Splňuje specifikaci Intel eXtensible Host Controller Interface (xHCI), verze 0.95 - Podpora jakýchkoliv USB3.0, USB2.0 a USB1.1 zařízení - Low Profile PCI - Zabudovaný 15Pin SATA napájecí konektor s 5V/1,5A pro USB porty - Plně RoHS kompatibilní Parametry zboží Rozhraní: PCI-Express x1 Konektory: interní: 1x USB 3.0 externí: 1x USB 3.0 Přenosová rychlost: 5Gbps Čipset: NEC Podporované operační systémy: 64bit a 32bit Windows 7, Vista, XP Obsah balení: low profile PCI bracket

Výrobce Kouwell

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu KOUWELL UB-115 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější KOUWELL UB-115 akční ceny - Levné KOUWELL UB-115

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější KOUWELL UB-115 stojí 583 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější KOUWELL UB-115 najdete u nás.