KOUWELL UB-120LN

Popis produktu KOUWELL UB-120LN: Řadič 4x USB 3.0 (Interní) PCI Express, PCIe x1, Low profile bracket   Univerzální řadič nabízející čtyři externí konektory s moderním rozhraním USB 3.0. Toto rozhraní dosahuje maximální rychlosti až 5 Gb/s. Samozřejmostí je zpětná kompatibilita se staršími specifikacemi USB. Řadič umístíte do PCI Express slotu. Karta je v provedení Low Profile, což umožní ji připojit i do menších zařízení. V balení jsou přibaleny záslepky obou velikostí.Karta splňuje direktivu Evropské unie RoHS o zákazu používání nebezpečných látek v elektrotechnických výrobcích, je tedy mnohem šetrnější k životnímu prostředí.Parametry a specifikace:Čipset:NECRozhraní:PCIe x1Porty:4x USB 3.0 (externí)Přenosová rychlost:Až 5 Gb/sPodporované operační systémy:Microsoft Windows 7, Vista, XP, 2008 R2 - 32 i 64 bitové > více informací

KOUWELL UB-120LN - popis

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu KOUWELL UB-120LN užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější KOUWELL UB-120LN akční ceny - Levné KOUWELL UB-120LN

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější KOUWELL UB-120LN stojí 899 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější KOUWELL UB-120LN najdete u nás.

KOUWELL UB-120LN najdete také na Sleviste.cz a Nejrychlejsi.cz