KOUWELL UB-124N

1 299 Kč

Koupit za 1 299 Kč

Popis produktu KOUWELL UB-124N: Řadič 4x USB 3.0 (Externí) PCI, Low profile   Univerzální řadič nabízející čtyři externí konektory s moderním rozhraním USB 3.0. Toto rozhraní dosahuje maximální rychlosti až 5 Gb/s. Samozřejmostí je zpětná kompatibilita se staršími specifikacemi USB. Řadič umístíte do PCI slotu. Karta je v provedení Low Profile, což umožní ji připojit i do menších zařízení. V balení jsou přibaleny záslepky obou velikostí.Karta splňuje direktivu Evropské unie RoHS o zákazu používání nebezpečných látek v elektrotechnických výrobcích, je tedy mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Parametry a specifikace: Čipset:NEC Rozhraní:PCI Porty:4x USB 3.0 (externí) Přenosová rychlost:Až 5 Gb/s Podporované operační systémy:Microsoft Windows 7, XP a Vista, 2008 - 32 i 64 bitové > více informací

KOUWELL UB-124N - popis

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu KOUWELL UB-124N užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější KOUWELL UB-124N akční ceny - Levné KOUWELL UB-124N

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější KOUWELL UB-124N stojí 1 299 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější KOUWELL UB-124N najdete u nás.

KOUWELL UB-124N najdete také na Sleviste.cz a Nejrychlejsi.cz