Kouwell UB-125

Kouwell UB-125 zobrazit galerii

od 1 003 Kč do 1 199 Kč

Popis produktu Kouwell UB-125: USB 3.0 PCI řadič, 2x externí port, podporované rychlosti SuperSpeed (5 Gbps), HighSpeed (480 Mbps), FullSpeed (12 Mbps) a LowSpeed (1.5 Mbps), PCI 33/66, Low Profile. Ostatní parametry Počet exte... > více informací

Do 3 dnů

Kouwell UB-125 - popis

USB 3.0 PCI řadič, 2x externí port, podporované rychlosti SuperSpeed (5 Gbps), HighSpeed (480 Mbps), FullSpeed (12 Mbps) a LowSpeed (1.5 Mbps), PCI 33/66, Low Profile. Ostatní parametry Počet externích portů/konektorů: 2 Počet USB portů: 2 Rozhraní: PCI USB ver. 3.0: Ano Výstupní konektory: USB 3.0 Firma Kouwell patří k předním výrobcům řadičů. Tentokrát nám představuje řadič s označením UB-125, který je určený uživatelům, kteří vlastní základní desku bez konektoru USB 3.0. UB-115 Vám nabízí 2x externí USB konektor. Řadič se do základní desky připojuje prostřednictvím PCI 33/66 konektoru. Základem řadiče je výkonný čip od známé firmy NEC, který podporuje USB 3.0, USB 2.0 a USB 1.1 zařízení. Podporuje rychlosti SuperSpeed (5 Gbps), HighSpeed (480 Mbps), FullSpeed (12 Mbps) a LowSpeed (1.5 Mbps). Napájení řadiče probíhá prostřednictvím klasického 4pinového molex napájení. Řadič je dodávaný v Low Profile PCI provedení. Výrobce udává kompatibilitu s operačními systémy Windows XP, Vista, 7 a to jak ve verzi 32 bit nebo 64 bit.

Výrobce Kouwell

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu Kouwell UB-125 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče, PCMCIA a ExpressCard řadiče.

Nejlevnější Kouwell UB-125 akční ceny - Levné Kouwell UB-125

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější Kouwell UB-125 stojí 1 003 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější Kouwell UB-125 najdete u nás.