KOUWELL UB-131

Popis produktu KOUWELL UB-131: Řadič 2x USB 3.0, PCIe, Low profile bracket  Montáží řadiče, který se připojuje na rozhraní PCIe získáte dva externí USB 3.0 porty. Výhodu je podpora všech druhů USB zařízení s rychlostmi přenosu dat 1.5 Mbps, 12Mbps, 480Mbps a 5 Gbps. Montáží řadiče, který se připojuje na rozhraní PCIe získáte dva externí USB 3.0 porty. Výhodu je podpora všech druhů USB zařízení s rychlostmi přenosu dat 1,5 Mbps, 12Mbps, 480Mbps a 5 Gbps. V balení najdete také low profile záslepku konektorů.Klíčové vlastnostiŘadič se dvěma USB 3.0 portyZapojení do PCIe rozhraníPodpora drtivé většiny USB zařízeníLow profile záslepka v balení > více informací

KOUWELL UB-131 - popis

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu KOUWELL UB-131 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče, PCMCIA a ExpressCard řadiče.

Nejlevnější KOUWELL UB-131 akční ceny - Levné KOUWELL UB-131

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější KOUWELL UB-131 stojí 699 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější KOUWELL UB-131 najdete u nás.

KOUWELL UB-131 najdete také na Sleviste.cz a Nejrychlejsi.cz