Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3)

Popis produktu Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3): Řadič Spolehlivý řadič Zalman přináší 2 superrychlé USB 3.0 porty, které oplývají rychlostí přenosu až 5 Gb za sekundu. Velmi jednoduchá a rychlá instalace je uzpůsobena skrze PCI-Express slot a díky čtyřpinovému pomocnému napájení se dočkáte skvělé stability. Samozřejmostí je podpora nižších verzí USB.Parametry a specifikace:Porty:2 x USB 3.0Rychlost přenosu:Až 5 Gb za sekunduPodporované operační systémy:Windows 2000, XP, Vista, 7 > více informací

Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3) - popis

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3) užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Bluetooth řadiče nebo IDE, ATA, RAID řadiče, Paralelní a seriové řadiče, IEEE 1394 FireWire řadiče.

Nejlevnější Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3) akční ceny - Levné Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3)

Výsledky porovnání cen v internetových obchodech: Nejlevnější Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3) stojí 634 Kč.

Portál HLEDEJCENY.cz vyhledává a porovnává produkty dle mnoha parametrů. Nejlevnější Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3) najdete u nás.

Zalman USB 3.0 SuperSpeed PCI-E card adaper (ZM-PC302 U3) najdete také na Sleviste.cz a Nejrychlejsi.cz